Fragt og levering

Leveringsbetingelser:

Dansk Brændesalg leverer til hele Danmark (med undtagelse af Bornholm og ikke-brofaste øer). Priserne på hjemmesiden er generelt inkl. moms og fragt. Det vil udtrykkeligt fremgå af varens beskrivelse, hvis dette ikke er tilfældet.

Adgangsforhold i forbindelse med levering:
Udhængene grene og lignende kan umuliggøre levering hen til/inden for matriklen. I sådanne tilfælde kan chaufføren enten afsætte varen så tæt på adressen, som det er muligt eller returnere varen til fragtcentralen, hvorfra den kan afhentes. Som udgangspunkt skal der være 4 m i frihøjde og bredde helt frem til hvor lastbilen skal aflæsse godset. 

 

Levering og placering af brændet:

Brændet bliver leveret med eksterne fragtmænd, de benytter el-palleløfter til leveringen. Vi kan således ikke tilbyde levering med kran eller gaffeltruck. Som udgangspunkt leveres til skel/matrikel. Du er velkommen til at skrive hvor du gerne vil have dine varer placeret, så er det muligt at chaufførerne efterkommer dine ønsker. Det er dog ikke noget vi kan garantere og der er nogle forbehold som du samtidig skal være klar over:

 

  1. Hvis du angiver leveringssted inden for matriklen, accepterer du samtidig, at du påtager dig ansvaret og risikoen for at underlaget kan bære såvel el-palleløfter som gods, i alt op til 1.600 kg. Det er således dit ansvar, hvis underlaget (fx fliser) knækker eller synker. 
  2. Levering/aflæsning kan normalt kun foretages på fast underlag, såsom fliser, asfalt eller lignende. Bemærk ligeledes, at palleløfteren ikke kan køre på sne og/eller is. Det er derfor nødvendigt, at der er helt ryddet på adkomstvejen. Dette gælder også cykler, barnevogne, legetøj mv., som kan hindre adgangen til aflæsningsstedet. 
  3. Hvis der på aflæsningsstedet er løst underlag, kan pallen/pallerne kun afsættes umiddelbart ved liften/bagenden på lastbilen.
  4. Det er altid chaufførens afgørelse, hvad der kan lade sig gøre. Han har den nødvendige erfaring til at træffe beslutning om, hvad der kan lade sig gøre.
  5. Chaufføren har et stramt tidsprogram. Det er derfor nødvendigt, at der er gjort klar til modtagelse af brændet inden han kommer. Placering af brændet inden for matriklen må ikke overstige 5 minutters arbejde. 
  6. Har du valgt "ekspres levering" leveres indenfor 1-2 hverdage (ved bestilling inden kl. 12). Ekspres levering er til kantsten/matrikelskel.


Hvis du ønsker et bestemt leveringssted, kan du beskrive stedet i kommentarfeltet undervejs i bestillingen. Vi anbefaler, at du markerer stedet med en affaldssæk med en sten på og skriver dette i kommentarfeltet, eksempel: ”venligst placer pallerne bagerst i carporten. Stedet er markeret med sort affaldssæk”.


Bemærk venligst, at det efter afsendelse af varen ikke længere er muligt at få tilføjet beskeder om levering.


Leveringstidspunkt:

Ved almindelig fragt, leveres indenfor 1-10 hverdage.
Ved ekspresfragt bestilt inden kl. 11, leveres indenfor 1-2 hverdage.

Det er ikke muligt at få oplyst et mere nøjagtigt leveringstidspunkt, ligesom det ikke er muligt at kontakte fragtmanden om forsendelsen for yderligere bemærkninger/informationer.